پربحث ها
اخبار اقتصادی
اتهام عجیب "مقتدا صدر" به ایران

«رابطه من با ایران یک رابطه مشخص و معین نیست و ایرانی ها به موضع مشخصی از من درباره مسئله ای دست پیدا نخواهند کرد.»
کارگرآنلاین: وب سایت خبری "عراق پرس" گزارش داد: «"مقتدا صدر" رهبر جریان "صدر" عراق در گفتگو با شبکه "الشرقیه نیوز" گفت: "اشخاصی که به سفارت کشورهای خارجی در منطقه امنیتی "سبز" بغداد خسارت وارد می کنند، جزء هواداران جریان صدر محسوب نمی شوند و در قبال آن هم مسئولیتی نخواهد داشت."»
مقتدا صدر در ادامه و طی اظهارات بی سابقه ای درباره روابطش با ایران گفت: «رابطه من با ایران یک رابطه مشخص و معین نیست و ایرانی ها به موضع مشخصی از من درباره مسئله ای دست پیدا نخواهند کرد.»
رهبر جریان صدر در ادامه مدعی شد: «ایران مثل ترکیه و عربستان یک کشور همسایه است که همه این کشورها در اعزام انتحاری ها یا گروه های مسلح دخالت های منفی در عراق دارند که من این دخالت ها را نمی پذیرم.»
جام نیوز
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید